Menu U bevindt zich hier: De haven

Onze haven

Onze vereniging is opgericht in 1977 en heeft 130 leden die enthousiast meehelpen onze elektronisch beveiligde haven in optimale staat te houden.

Vanuit het centrum van Weesp via "Smal Weesp" treft u de jachthaven in de woonomgeving Aquamarin aan. Het is een uitstekende uitvalsbasis voor allerlei tochten over het water. 
Alle 130 leden dragen bij aan de gezellige sfeer die in ons clubhuis, het "Megapunt", altijd aanwezig is en waar iedereen bijelkaar komt om onder het genot van een drankje allerlei zaken te bespreken. Ook passanten weten onze haven jaarlijks te vinden om aan te leggen, voor kortere of langere tijd, om de omgeving te bekijken en de sfeer te proeven in het centrum of het "Megapunt". Wilt u alle pagina's bekijken dan kunt u hier inloggen.

Kortom, Watersport Vereniging Weesp is voor jong en oud,  "The Place to Be"

 

De haven is gelegen aan de rand van Weesp, parallel aan het Amsterdam-Rijnkanaal, over de weg is de haven te bereiken op adres Aquamarin 116. Over het water vanuit zuidelijke richting vaart u Weesp binnen in het centrum en kunt u via Smal Weesp onze haven bereiken. Vanuit noordelijk richting steekt u het Amsterdam-Rijnkanaal over naar Weesp en kunt u de haven aan bakboordzijde zien liggen zodra u de brug gepasseerd bent. 

Amsterdam-Rijnkanaal

Onze haven is elektronisch beveiligd en van een hekwerk voorzien over de hele lengte van de haven met een elektronisch bediende ingang.

Passanten kunnen aanleggen aan de meldsteiger, tevens ingang van de haven, en zich melden in het havenkantoor bij de havenmeester. De havenmeester zal, na alle formaliteiten afgehandeld te hebben, een ligplaats aanwijzen voor uw verblijf waarbij u de beschikking heeft over alle faciliteiten op de haven.

U kunt telefonisch (06-38397883) of per e-mail een overnachtingsplaats reserveren.