Contact

Adres en telefoonnummer

Watersport Vereniging Weesp (WV Weesp)
Aquamarin 116
1382 KN Weesp

Telefoonnummer havenmeester: 06 – 1122 4814

KvK-nummer: 40516145
BTW-nummer: NL816599312B01

Locatie haven WV Weesp. Klik op de kaart om uw route te plannen met Google Maps.

Contactformulier

Zoekt u contact omdat u geïnteresseerd bent in een lidmaatschap? Vult u dan het formulier in op de pagina lid worden.


Bereikbaarheid haven

Onze haven is gelegen in de kom van Aquamarin. Dit woongebied bevindt zich aan de rand van Weesp, parallel aan het Amsterdam-Rijnkanaal.

Boot

Onze haven is per boot te bereiken via het Amsterdam-Rijnkanaal of via Smal Weesp. Smal Weesp is het water dat tussen de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal loopt, dwars door het centrum van Weesp. Voor de bedieningstijden van de bruggen en sluizen die u (mogelijk) passeert, bekijkt u deze pagina. Als u de haven bezoekt als passant, bekijkt u deze pagina en meldt u zich aan bij de havenmeester.

Fiets

Op het haventerrein zijn er beperkte stallingsmogelijkheden voor fietsen.

De haven bevindt zich op fietsafstand van Amsterdam (ca. 45 minuten vanaf Amsterdam-Centraal) en omliggende plaatsen (zoals Diemen, Duivendrecht, Muiden, Abcoude, Nigtevecht en Nederhorst den Berg).

Bezoekt u onze haven ’s avonds, denk er dan aan dat het fietspad langs het Amsterdam-Rijnkanaal niet verlicht is. Het fietspad langs de N236 (Provincialeweg)/de Gaasp (het riviertje tussen Driemond en Diemen) is wel verlicht.

Openbaar vervoer

Zie voor actuele reisinformatie www.9292.nl en www.ns.nl.

  • Trein: het NS-station Weesp bevindt zich op ca. 25 minuten lopen van de haven van WV Weesp;
  • Bus: zie voor een overzicht van buslijnen deze link. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op 15 minuten lopen van de haven van WV Weesp, aan de Casparuslaan. De bussen in Weesp rijden met een lage frequentie, en in het weekend/op feestdagen niet/sporadisch.

Auto

U kunt uw auto parkeren in de straat van de haven (Aquamarin). Om hulpverleners (zoals ambulance, brandweer en politie) in geval van calamiteiten een vrije doorgang te verlenen naar de haven en de naastgelegen woonboten, worden alle bezoekers gevraagd om hun auto op een juiste wijze te parkeren. Dit houdt het volgende in:

  • Houdt de draaivlakken vrij (aangegeven met borden), parkeren is daar verboden;
  • Parkeer met de neus van de auto richting de doorgaande wegen van Weesp (het noorden). Dat zijn de wegen waarvandaan u bent komen aanrijden;
  • Indien u parkeert aan de groenzijde: auto zo ver mogelijk in het gras met alle vier de wielen;
  • Indien u parkeert aan de hekzijde: auto zo dicht mogelijk tegen het hek aan. Vergeet niet eerst uw passagier(s) te laten uitstappen.