Informatie voor passanten

Wij zijn een gastvrije haven. Veel passanten weten onze haven elk vaarseizoen weer te vinden. Ook u bent van harte welkom in onze elektronisch beveiligde haven.

Als u voor een dag, week, maand of misschien wel langer wil aanleggen dan kan dat; zolang er een ligplaats beschikbaar is. U beschikt dan over alle faciliteiten die in onze haven aanwezig zijn.


Aanvragen passantenplaats

Passanten kunnen aanleggen aan de meldsteiger. Deze bevindt zich bij de ingang van de haven (zie de onderstaande plattegrond).

  • Voor een verblijf van 1 of 2 nachten belt u de hulphavenmeesters op telefoonnummer 06-38397883.
  • Voor een langer verblijf belt u de havenmeester op telefoonnummer 06-11224814.

Regels

Passanten volgen de aanwijzingen van de (hulp)havenmeesters op en houden zich aan de regels van de vereniging. Deze kunt u nalezen op de pagina Statuten en reglementen.


Tarieven

Passanten betalen voor een ligplaats € 1,50 per meter, per dag. Dit is inclusief BTW. Als uw boot langer dan een week in onze haven ligt, krijgt u korting. De exacte prijzen kunt u opvragen bij de havenmeester op telefoonnummer 06-11224814 (bellen of WhatsApp).

Gebruik van stroom is niet bij het liggeld inbegrepen. Zomerpassanten betalen € 4,00 per dag voor stroom. Winterpassanten krijgen een eigen stroommeter en betalen voor hun werkelijke stroomverbruik.

Wijzigingen voorbehouden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.